ZEPservice uitgelicht: nieuws over marketing

Tegenwoordig is er sprake van een enorme overload aan informatie. ZEPservice is een initiatief van de nieuwe bibliotheek samen met de Provincie Flevoland en de Plusbibliotheek om de groep van ZZP’ers beter te bedienen in hun informatiebehoefte. ZEPservice uitgelicht is een leuke manier om kennis te maken met de toegevoegde waarde die ZEPservice biedt. Ben je dagelijks veel tijd kwijt aan het zoeken naar informatie die je nodig hebt voor je werk? ZEPservice biedt je toegang tot talloze waardevolle bronnen en geeft deze weer in een totaaloverzicht op momenten die je zelf kiest. Speciaal voor de mensen met marketing als vakgebied (of interesse) zochten we vijf actuele nieuws items in ZEPservice bij elkaar.

ZEPservice uitgelicht: marketing

Zo overtuig je met neuromarketing: klare taal, emotie & prikkels [3 tips]
“Neuromarketing helpt je begrijpen hoe mensen denken. Als je die wijsheid toepast op je producten, services en communicatie, dan scoor je beter bij (potentiële) klanten. Leer de ins en outs van deze invloedrijke trend.”

Content Gap analyse: waar laat je steken vallen?
“Je bent serieus aan de slag met contentmarketing om je business te laten groeien, maar op een gegeven moment stagneert je groei en ben je inspiratieloos. Je ziet door de bomen het bos even niet meer. Voer een content gap analyse uit, en raak opnieuw geïnspireerd!”

Content creëren? 5 valkuilen om te omzeilen bij je strategie
“Contentcreatie is een belangrijk onderdeel van het marketing- en communicatievak. Bepaalde factoren, zoals tijdsgebrek, kunnen je behoorlijk belemmeren bij de creatie. Soms misschien zelfs zonder dat je het door hebt. In dit artikel benoem ik vijf specifieke valkuilen die ik in de praktijk regelmatig tegenkom of zelf heb ervaren. Ontdek hoe je ze voorkomt, waardoor je (weer) zin krijgt om aan de slag te gaan!”

Hema start vlog academy voor scholieren
“Vanaf nu is de vlog academy van de Hema online. Het warenhuis trapt het nieuwe schoolseizoen af met een ‘summer school’ waarbij scholieren door bekende YouTubers opgeleid worden tot vlogkoning(in).”

Stappenplan: aan de slag met lokale seo
“Local marketing is afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Sterker nog, de online bezoeker van nu verwacht dat de zoekresultaten toegespitst zijn op de huidige locatie. Lokale relevantie is dus het sleutelwoord en biedt volop kansen. Maar hoe pak je dat aan?”

Nieuwsgierig naar wat er nog meer te vinden is in ZEPservice? Je mag gratis 1 maand gebruikmaken van ZEPservice om de toegevoegde waarde zelf te ervaren. Inschrijven kan hier >>>