Wat stop ik nu weer in die schoen?


Plots is Sinterklaas bijna in het land en heeft elk kind het ineens over schoenen zetten, terwijl jij daar eigenlijk nog helemaal niet mee bezig bent! Je schrikt je te pletter want je hebt geen idee wat je nu weer voor cadeautjes moet kopen. Geen zorgen! Hier een aantal cadeautips om in (of onder) de schoen te doen. Kom deze sinterklaas zonder cadeaustress door!

Een klein beetje verdieping kan geen kwaad

Weet waar jouw kind op zit te wachten. Het is makkelijk als ze gewoon roepen wat ze morgenochtend in hun schoen hopen te vinden, maar zo makkelijk is het niet altijd. Weet waar jouw kind mee bezig is! Speelt hij of zij veel buiten? Speelt hij of zij helemaal niet meer zoveel? Of misschien wel op de computer? Misschien weet je dit al, maar zo niet, dan is het misschien wel handig om er gewoon een keertje naar te vragen! Als je weet waarmee je jouw kind kan verrassen, begint het leuke gedeelte.

Mijn kind speelt veel buiten

Als je kind vaak buiten speelt met andere kinderen, dan doen ze waarschijnlijk van alles en nog wat. Van tikkertje tot voetballen en rekken beklimmen, noem het maar op. Waar zit je kind dan op te wachten? Uiteraard dingetjes om mee naar buiten te nemen. Maar wat is nou echt een cool buitencadeau? Hier een lijstje met cadeautjes die buiten ongetwijfeld een succes zullen zijn!

– Nerf gun: Je kunt voor € 6,- al een Nerf gun kopen die foam-pijltjes schiet! Erg leuk om bijvoorbeeld ‘oorlogje’ mee te spelen!
– Stoepkrijt: Vergis je niet! Stoepkrijt is geweldig. Met de creativiteit en fantasie van kinderen zijn de mogelijkheden eindeloos.
– Bellenblaas: Bellenblazen is eigenlijk voor alle leeftijden leuk, en misschien wel een beetje verslavend!
– Stuiterballen: Hoewel stuiterballen altijd kwijt raken, is de korte tijd waarmee er gespeeld kan worden, toch wel erg leuk.
Afbeeldingsresultaat voor NERF N-Strike Elite Jolt - Blaster

Mijn kind speelt veel computerspelletjes

Dit is een lastige categorie, want er zijn allerlei soorten computerspelletjes! De kans echter dat je kind Minecraft speelt of in ieder geval van Minecraft heeft gehoord, is vrij groot. Het is het meest populaire spelletje onder kinderen. Wat kun je dan voor leuks kopen dat daar iets mee te maken heeft? Het antwoord is merchandise! Verder zijn er ook gewoon hele leuke, goedkope spelletjes voor de jongsten onder ons.

– Minecraft stickers: onschuldige leuke stickers om bijvoorbeeld op de computer te plakken!
– Minecraft craftable: Hiermee kan je kind haar of zijn eigen Minecraft-poppetje in elkaar zetten!
– Lego Marvel superheroes: Laat je kind in de voetstappen treden van een echte superheld!
– Lego movie: the videogame: Als jouw kind de Legofilm heeft gezien, dan is dit spel een aanrader.

Afbeeldingsresultaat voor minecraft

Mijn kind speelt veel binnen

Speelt je kind vaak binnen, dan is er een grote kans dat hij of zij het geweldig vind om creatief bezig te zijn met behulp van een heleboel fantasie. Er zijn genoeg binnenspeeltjes!

– Lego city stunttruck: Een hele stoere Lego-truck om zelf in elkaar te zitten en mee te stunten!
– Barbiepop: Misschien niet echt voor de stoere jongens, maar barbiepoppen zijn nog steeds populair onder de kleinste meiden!
– Speelgoedauto: Deze mini-autootjes zijn eigenlijk altijd goed, en nog goedkoop ook! Voor de echte snelheidsliefhebbers.
– Playmobil: Playmobil is net als Lego speelgoed dat nooit verouderd en in allerlei vormen en prijzen te verkrijgbaar is.

Gerelateerde afbeelding

Mijn kind houdt van verhalen

Spelen is leuk en aardig, maar het leven van een kind bestaat niet alleen uit spelen! Ze kunnen vaak ook genieten van leuke, spannende en grappige verhalen. Voor de allerkleinsten en de kinderen die zelf beginnen te lezen is er genoeg leesplezier te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens in de catalogus van je bibliotheek!

– Vos en Haas: Deze twee dieren met menselijke eigenschappen maken allerlei avonturen mee.
– Junior Suske en Wiske: Suske en Wiske is er ook voor peuters en kleuters!
– Sinter Woezel en Pietje Pip: Een speciaal boekje gemaakt met de bedoeling om in de schoen te stoppen.
– Nijntje: Dick Bruna is de geestelijke vader van Nijntje. Zijn verhalen over Nijntje zullen altijd voortbestaan!

 

Snoep

Weet je het echt niet meer, zelfs na deze tips, dan kun je altijd nog snoep kopen. Chocola, pepernoten of kikkers in de schoen is altijd goed! En als ze het niet willen hebben, dan eet je het gewoon lekker zelf op :)!