Wat doen wij met video?

De nieuwe bibliotheek en video gaan goed samen. We hebben in onze bibliotheek de Clipjesfabriek. In de Clipjesfabriek maken jonge professionals video’s voor websites, facebook, instagram etc. en wij werken vaak samen aan diverse YouTube formats en Facebookvideo’s. Wist je niet dat wij veel videocontent maken? Bekijk dan de voorbeelden hieronder eens!

De mening van Almere

Elke twee weken vragen Sven en Daniël de mening van Almere. Dit heeft vaak een link met relevante gebeurtenissen in de maatschappij. Zie ons filmpje over goede voornemens hieronder:

De 5 meest …

Om een nieuwe doelgroep naar ons filmhuis te trekken maken wij korte filmpjes waarin wij bepaalde scènes van films beoordelen. Dit doen wij met 5 mannen en eens per maand komt het online op ons YouTubekanaal .  De leukste scène na 5 afleveringen draait dan in ons filmhuis! Zie de eerste aflevering van ‘De 5 meest epische schietscènes’ hieronder:

Local Heroes

Mensen die smakken, krijsende kinderen, stofzuigers die niet goed zuigen of reclames waarbij het geluid altijd veel harder staat. Iedereen ergert zich wel ergens aan, maar niemand doet er echt iets mee. De nieuwe bibliotheek heeft intern ook Local Heroes! Wie zijn die Local Heroes eigenlijk? Dat zijn Sven en Daniël! Zij zijn de kartrekkers van het project en ze werken sinds juli 2016 voor de nieuwe bibliotheek. Mochten Sven en Daniël tegen een ergernis aanlopen die ze zelf niet kunnen oplossen, dan kunnen zij de hulp inschakelen van verschillende andere lokale helden. Kijk de eerste aflevering hieronder:

Video

Wij doen dus erg veel met video en zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden! Laat het weten in de comments! Elke week komt er een video online. Dat is dus één keer per maand Local Heroes, één keer per maand ‘De 5′ en twee keer per maand De mening van Almere! Veel kijkplezier en hopelijk zijn de video’s een beetje jullie smaak. Wij vinden het in ieder geval superleuk om te doen.