Voor altijd een Dummie!

Iedereen kan ze lezen: managers, muzikanten of yogi. Je steekt er altijd wat van op, maar ze lezen super makkelijk weg! Door de kleuren GEEL en ZWART weet bijna elke lezer wat dat betekent: dat moet een ‘Voor Dummies’ zijn.

Jubileum
Dit jaar viert de boekenreeks ‘Voor Dummies’ zijn 25-jarig jubileum. Het begon allemaal in 1991 met het boek ‘DOS voor Dummies’. De boeken (en de serie) zijn bijna niet meer weg te denken. De teller staat al op 150+ onderwerpen. Er zijn inmiddels ook allerlei andere varianten: ‘de Kleine … voor Dummies’, ‘Dummies voor Kids’, YouTube-kanaal (Engelstalig), een haakpakket voor Dummies en zelfs kleurpotloden voor Dummies.

Voor altijd een Dummie
De Dummie-reeks gaat met zijn tijd mee en is via de bibliotheek ook als e-book te leen. Hieronder een paar voorbeelden:

 • GO PRO voor Dummies
  De val-, stoot- en waterbestendige minicamera is uitermate geschikt voor sporters, filmmakers, journalisten en hobbyfilmers die hun handen graag vrij houden tijdens het filmen! Leer op professionele wijze hoe je je camera instelt, hoe je een perfect filmpje schiet én hoe je dit vervolgens kunt bewerken zodat je een meesterwerk met je vrienden kunt delen.
 • 3D-printen voor Dummies
  Deze gebruiksvriendelijke gids onderzoekt de typen 3D-printtechnologie die momenteel beschikbaar zijn en verschaft kunstenaars, techneuten en hobbyisten inzicht in de verbazingwekkende zaken die 3D-printers te bieden hebben.
 • Minecraft voor Dummies
  Met ‘Minecraft voor Dummies’ duik je onder in de fabelachtige Minecraft-wereld. Met deze leuke beginnersgids zul je al snel de drie modes van Minecraft kunnen spelen: survival, creative en hardcore.
 • Microsoft Office 2016 voor Dummies
  Outlook is de slimme tool om je mails en taken te beheren, waardoor een productiever en eenvoudiger leven voor je in het verschiet ligt. Dankzij ‘Microsoft Outlook 2016 voor Dummies’ kent Outlook 2016 geen geheimen meer voor jou!

 

Wil je meer weten?
Voor het lenen van een e-book heb je je bibliotheekpas en een webaccount nodig. Klik hiervoor meer uitleg over het lenen van e-books.

 

Bron: 1, 2

 

 • Boek
 • Boek
 • Boek