Verlanglijstjes: cadeaus waar moeders blij van worden

Het is weer die tijd van het jaar: verlanglijstjes! Het startsein voor verlanglijstjes van de kinderen is meestal zodra de eerste dikke speelgoedgids van een willekeurige speelgoedwinkel op de mat valt. Sinterklaas heeft het er maar druk mee. Maar ook de papa’s en de mama’s hebben zo hun wensen, toch? We zochten voor vijf types mama’s leuke cadeaus uit. 

Is jouw moeder altijd in de tuin te vinden? Dan zijn een paar nieuwe tuinhandschoenen of die plant die moeders al heel lang wil hebben perfect. Of misschien is jouw moeder meer van lekker lang badderen? Dan zijn cadeautjes van Rituals altijd een goed idee. Hieronder vind je nog meer cadeau-ideeën voor de verlanglijstjes van moeders voor Sinterklaas of Kerst.

De leukste cadeaus voor mama-verlanglijstjes

Verlanglijstjes voor moeders: Polar Activity TrackerIs jouw moeder altijd net terug van sporten als je op bezoek komt of staat ze op het punt te gaan? De sportieve moeder wordt vast heel gelukkig van een sporthorloge waarmee ze haar vorderingen nog beter kan vastleggen.

 

 

Verlanglijstjes voor moeders: KitchenAid mixerDe moeder die graag kookt en bakt wordt zeker weten onwijs blij van een echte KitchenAid mixer. Ik kan het weten, ik heb er ein-de-lijk zelf een nadat deze heel lang op mijn verlanglijstje stond. Ok, het kost wat, maar wat een fijn ding!

 

 

Verlanglijstjes voor moeders: Eva Solo theekanDrinkt jouw moeder de hele dag, elke dag thee? Verras haar met een mooie theekan van Eva Solo. Ideaal voor losse thee en een echte eye-catcher.

 

 

 

Verlanglijstjes voor moeders: laptoptasIs jouw moeder een ondernemende moeder? Dan staan mooie notitieboeken of een nieuwe laptoptas vast op haar verlanglijstje. Notitieboeken en tassen kun je nooit genoeg hebben tenslotte.

 

 

 

Verlanglijstjes voor moeders: kleurboek voor volwassenenCreatieve moeder? Dan is een kleurboek voor volwassenen met een set Stabilo’s een perfect Sint-cadeautje.

 

 

 

Van dit verlanglijstje heb ik er al een paar kunnen afvinken. Zo’n Polar horloge, mooie laptoptas of nieuw notitieboek daarentegen … Welkom!