‘Vacature’: Snapchatter bij de nieuwe bibliotheek

Het Digital Lab van de nieuwe bibliotheek zoekt een Snapchatter

Snapchat jij iedere dag met vrienden? Heb jij de hoogste snapscore? Test jij als eerste de nieuwe filters en heb jij al duizenden faceswaps gemaakt? Dan zoekt het Digital Lab van de nieuwe bibliotheek van Almere jou! Wij zoeken voor de maand december voor een periode van ongeveer 2 à 3 weken een Snapchatter. Naast snapchatten krijg je ook nieuwe filmtechnieken van de Clipjesfabriek aangeleerd!

Waarom is dit zo leuk?

Snapchat is een van de grootst groeiende platformen voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar. Je krijgt de kans om samen met het Digital Lab dit platform leven in te blazen voor de bibliotheek. Je staat dus aan het begin en groei van dit social mediakanaal voor ons.

Wat ga jij doen?

– Je gaat de bibliotheekavonturen snapchatten
– Je gaat samen met het Digital Lab kijken hoe je Snapchat kunt inzetten en een groot volgersaantal kan bereiken
– Je krijgt les van de Clipjesfabriek in filmtechnieken
– Je bent onderdeel van de leukste afdeling van de bieb

Wat vragen wij van jou?

– Je bent tussen de 14 en 19 jaar oud
– Je bent verslaafd aan snapchat
– Je kent de ins en out van social media
– Je wilt voor een periode van 2 à 3 weken bij ons aan de slag

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een smartphone aan om alles te snapchatten wat bij ons in de nieuwe bibliotheek gebeurt. je krijgt de spectacles, de nieuwe Snapchatbril. Je krijgt daarbij alle vrijheid en toegang. Je kan bij ons supertoffe kerstfeest aanwezig zijn. Je bent voor de periode actief bij het Digital Lab en de Clipjesfabriek. Beide een jonge en dynamische omgeving. Ook krijg je de kans om ons iets te leren over Snapchat.

Interesse?

Stuur jouw pitch, VOOR 28 november, waarom jij dit wilt gaan doen in een Snapvideo naar ons snapchat account NIEUWEBIEB. De leukste en origineelste inzendingen nodigen wij uit voor een gesprek!

Of scan deze code:
snapchat bibliotheek