Online Starters Event van de KvK: woensdag 24 mei

Aanstaande woensdag organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) het Online StartersEvent. Startende ondernemers kunnen zich laten informeren en inspireren. In de uitzending Start-Up Comedy met Jörgen Raymann bijvoorbeeld, komen de belangrijkste stappen van het starten van een eigen bedrijf aan bod. Je kunt vragen aan deskundigen stellen en een webinar bijwonen. Het evenement is gratis te volgen via de website van de KvK

Een eigen bedrijf, daar droom je van. Maar hoe begin je daar nu mee? Meld je aan voor het Online StartersEvent en kom alles te weten. Belastingen, administratie en rechtsvormen saai? Welnee, wij zorgen ervoor dat je de lol erin houdt. Op het Online StartersEvent kun je het programma Start-up comedy volgen en het webinar Starten met een webshop. Daarnaast kun je van 10.00 tot 22.00 uur deskundigen al je vragen stellen over het starten van een bedrijf. (Bron: www.kamervankoophandel.nl)

Starters Event: Start-up comedy met gastheer Jörgen Raymann

Tijdens het start-up comedy programma leidt Jörgen Raymann je langs alle onderwerpen waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt en checkt hij welke vragen er binnenkomen van de kijkers. Daarnaast worden de belangrijkste onderwerpen besproken met een panel van deskundigen en kun je een kijkje nemen in de keuken bij startende ondernemers.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • ondernemerschap & ondernemersvaardigheden
  • inschrijven KvK, rechtsvormen, handelsnaam & belastingen
  • klanten vinden & social media

Het programma begint om 12.30 uur, 16.00 uur en 20.30 uur. Op 24 mei kun je zelf het tijdstip kiezen dat jou het beste uitkomt.

 

Starters Event: Webinar ‘Starten met een webshop’

In het webinar Starten met een webshop gaat de KvK in op de mogelijkheden van online verkopen, of je nu een bestaande onderneming hebt of een starter bent. Volg het webinar voor meer kennis, leer van de ervaringen van ondernemers die al een webwinkel hebben en stel je vraag aan een van de deskundigen.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • voorraadbeheer, retourneren en betalen
  • fiscale en internationale aspecten
  • tips over je domeinnaam en hoe je klanten naar je webwinkel krijgt
  • informatie over wet- en regelgeving en veilig zakendoen

Het webinar Starten met een webshop begint om 14.30 uur en 19.00 uur. Op 24 mei kun je zelf het tijdstip kiezen dat jou het beste uitkomt.

Heb je je al aangemeld voor het Starters Event? Top! Zo niet, het kan nog!