Speaker’s Night: het geheim van succesvolle relaties

Het is alweer een jaar geleden dat ik werd benaderd door Pascal Fredrik; een enthousiaste ondernemer van Internationaal Ambitieus. Hij kwam met een mooi plan voor het organiseren van een sprekersevent waarbij jonge en beginnende sprekers in de bibliotheek een podium zouden krijgen voor hun ‘motivational speech’ en dat als springplank zou kunnen dienen voor de grote sprekerspodia zoals Ted Ex en Speakers Academy. Speaker’s Night was geboren.

Motivatie

Speaker’s Night is een motiverend en inspirerend sprekersevenement waarin experts en ervaringsdeskundigen op basis van persoonlijke verhalen hun kennis delen met het publiek met een krachtige en inspirerende speech in een jasje van entertainment. De onderwerpen van de speeches variëren van succesverhalen tot verhalen over intens verlies en hoe daar mee om te gaan. Het doel van de ‘motivational speech’ is om mensen moed, kracht en vertrouwen te geven. Het biedt mogelijkheden waaruit je kunt kiezen en geeft opties hoe te reageren in specifieke situaties.

Het geheim

We zijn nu een jaar en negen ‘Speaker’s Nights’ verder. In de Speaker’s Night van 8 december geven Myriam Wierenga, Peggy van Kruger en Mireille Bruin een motivational speech over ‘Het geheim van succesvolle relaties’. Relaties heb je in allerlei soorten en maten: de liefdesrelatie, de zakelijke relatie, de vriendschappelijke relatie, familierelaties en niet te vergeten de relatie die je hebt met jezelf. We horen bijna elke dag dat we vooral dicht bij onszelf moeten blijven of vooral onszelf moeten zijn. Al deze relaties zijn van invloed op je functioneren en dus ook hoe succesvol je ergens in bent.

Topsprekers

Myriam Wieringa is coach in gedrag en verandering voor ondernemende vrouwen die een stap verder willen. Toen zijzelf ooit vastliep vond ze baat bij zelfliefde. Hoe deed ze dat? Peggy van Krüger daagt je uit om te komen luisteren naar haar ingrijpende verhaal over ‘vrijheidsberoving in vereniging’ en hoe ze dat overleefde. Topspreker is Mireille Bruin, trainer en coach persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zij vertelt over hoe je de juiste mensen aantrekt en hoe je in verbinding blijft staan met jezelf.

Wil je hierbij zijn? Kaartjes zijn hier te krijgen.