Social Enterprise Days 2017: donderdag 1 en vrijdag 2 juni

Deze week vinden voor de vierde keer de Social Enterprise Days 2017 plaats. Het evenement, dat wordt georganiseerd door de gemeente Utrecht, de Universiteit Utrecht en Kirkman Company, heeft als thema ‘Towards an inclusive agenda’. Gevestigde organisaties, studenten, overheden, instellingen, scale-ups en start-ups komen bij elkaar om elkaar te inspireren op het gebied van sociaal ondernemerschap. De organisatie verwacht dit jaar maar liefst meer dan 1.000 bezoekers. Ben jij erbij? 

 

Hoeveel impact heeft jouw organisatie op de maatschappij?
En hoe kun je door samenwerking meer impact creëren in de toekomst?
Op 1 en 2 juni organiseren we de vierde editie van de Social Enterprise Days. Een tweedaags event, waarbij grote organisaties, overheden, investeerders, scale-ups, start-ups en professionals bij elkaar komen om samen te werken aan een betere toekomst. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij? (Bron: www.socialenterprisedays.nl)

Social Enterprise Days: het programma

Dag 1 is gericht op social start-ups, scale ups en investeerders en dag 2 op de verbinding tussen groot en klein. Op donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni ben je van 8.30 – 17.00 uur van harte welkom op de Vredenburg 40 in het voormalige Staffhorstpand. De dag vindt plaats in een festival-achtige sfeer met een hoog tempo. Per sessie heeft een spreker 15 minuten voor een intro, daarna is er 10 minuten interactie met aanwezigen. Na afloop van de sessie kun je vervolgens door wisselen naar een andere ruimte. Om 9.00 uur start het programma en kun je aansluiten in een van de ‘Lounges’.

Je kunt denken aan een Investor Lounge (verzorgd door World Startup Factory, Social Enterprise NL en Social Impact Factory), een Legal Lounge (waarbij experts van Bruggink & Van der Velden juridische vragen van sociaal ondernemers beantwoorden, peer-to-peer talks (door te leren van elkaar), The Voice Lounge (met inspirerende verhalen van o.a. Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Seats2meet en ‘The voice van sociaal inkopen’) en een Universiteit Utrecht Lounge (met een proeverij van wetenschappers over sociaal ondernemerschap). De Social Enterprise Days worden afgesloten door de feestelijke uitreiking van de Social Enterprise Awards.

In 2017 is het de eerste keer dat het event op twee plaatsen plaatsvindt: in de Sint Janskerk en in de Social Impact Factory Utrecht. De ticketprijs voor ZZP’ers, start-ups en scale-ups is € 29,- per dag. Voor grote organisaties is dit € 49,- per dag.