Vijf epische papa-cadeaus voor op het verlanglijstje!

Het is bijna zover: Pakjesavond! En met dat vooruitzicht neemt de Sinterklaas-stress verder toe. Dit is dan ook het ultieme moment om je partner, broer, neef, opa of vader te verrassen met epische (nog hipper woord voor ‘tof’) cadeaus. Als kind, gevangen in het lichaam van een 31-jarige, heb ook ik een wensenlijstje. Voor alle belanghebbenden die dit lezen: #5 & #3 a.u.b.!

Vooraf even een aantal spelregels. De Top 5 is zorgvuldig samengesteld op basis van mijn wensen, met een richtbudget van rond de € 100,- per cadeau. Voor de handigheid hebben wij er alle linkjes aan gekoppeld, zodat papa’s ultieme cadeau direct besteld kan worden.

Plek 5 – Hugo Boss Bottled

Standaard uitrusting voor de moderne man. Het luchtje dat stoer en geraffineerd genoeg is om te dragen bij speciale gelegenheden, maar ook prima als alledaags huis, tuin & kantoor luchtje door kan. Voor € 44,- heb je de 100 ml-versie, wat ruim voldoende is om jezelf de komende maanden in te bedwelmen.hugo-boss


Koop bij bol.com

Plek 4 – De Nike Tava’s 

De moderne man: hip en stijlvol. Daar horen vandaag de dag natuurlijk naast de leren instappers, ook sneakers bij. De Nike Tavas zijn modern, hip, maar subtiel ingetogen, waardoor je ze prima op casual friday kunt dragen. Heel handig trouwens: witte zolen en dus sportschool-proof!

nike-air-tavas

Bekijk op bol.com

Plek 3 – De GoPro Hero

Als je nog geen action camera had omdat deze te duur was, heb ik goed nieuws voor je! De Go Pro Hero kost nu nog maar € 69,-! Hiermee kun je in full HD en in 30 FPS je wildste capriolen filmen. Erg handig voor je mountainbike, mud run, cross-fit of paintball-sessies!

go-pro-hero
Bekijk op bol.com

Plek 2 – Kobo Aura edition 2

Biblyo.nl is natuurlijk een digitale bibliotheek, als bibliotheek-man mag de e-reader dan ook niet ontbreken! Eén van de fijnste e-readers is de Kobo Aura edition 2. Handzaam, licht en gaat weken mee op een oplaadbeurt. Bovendien kun je er ruim 3.000 boeken opzetten! Ben je lid van bibliotheek? Beter! Dan kun je zelfs onbeperkt e-books lenen via bibliotheek.nl.

kobo-aura-editon-2
Bekijk op bol.com

 

Plek 1 – Nintendo CLASSIC Mini NES

A Trip down memory lane: oude tijden herleven! Voel je weer 8 jaar jong! Duck hunt wapen op het TV-scherm ingedrukt houden, in de hoop dat je daarmee de meeste eenden uit de lucht schiet! De Nintendo Classic Mini NES kan via een HDMI kabel gekoppeld worden aan iedere moderne TV en biedt uren speelplezier. Titels zoals Super Mario, Donkey-Kong en zelfs Zelda zijn al geïnstalleerd! Zo geef je op moderne wijze je ouderlijke taak invulling; gezellig je kinderen historisch besef bijbrengen ;)!

Nintendo Classic Edition
Bekijk op bol.com

 

Wat is jouw ultieme papa-cadeau? Laat het het mij weten met een comment! Wie weet leest je partner  de Sint mee! 😉