Professional abonnement: bomvol voordeel!

Het nieuwe jaar is net begonnen en bij de nieuwe bibliotheek betekent dat de komst van een nieuw abonnement: het professional abonnement. Een abonnement dat we speciaal voor zzp’ers, ondernemers en flexwerkers hebben ontwikkeld en waarmee je gebruik kunt maken van vele extra’s. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat je kunt verwachten van het professional abonnement

Het professional abonnement is speciaal afgestemd op professionals – zzp’ers, ondernemers en flexwerkers – en biedt behalve toegang tot de hele collectie, vele voordelen tegen een gunstig tarief. Voor €11,- per maand:

  • kun je profiteren van alle voordelen van het goud abonnement (o.a. onbeperkt boeken en e-books lenen, gratis onbeperkt toegang tot internet, boetevrij lenen) mét e-reader
  • heb je gratis toegang tot ZEPservice, onze online informatiedienst met een grote actuele bronnencollectie zonder advertenties en gesponsorde links
  • ontvang je eenmalig printtegoed van € 5,-
  • krijg je aanzienlijke korting op zaalhuur: je kunt voor € 10,- per uur de nieuwe kamer op de 2e etage huren (excl. BTW)
  • kun je met 20% korting genieten van de koffie en thee in het nieuwscafé (op vertoon van je bibliotheekpas)

Ben je Picnic-klant? Dan kun je met een abonnement je geleende boeken gratis meegeven. Picnic levert ze voor je in bij de nieuwe bibliotheek!

Voor onze professional leden: de business lounge

professional abonnementWerken kon je altijd al in onze bibliotheek, maar vanaf nu kun je terecht in onze gloednieuwe business lounge. Een mooie ruimte met voldoende werkplekken en een fijne zithoek om te netwerken en vakliteratuur te lezen. We heten je dan ook van harte welkom om de nieuwe business lounge in gebruik te nemen en je werkdag op deze inspirerende plek door te brengen.

De business lounge bevindt zich op de 2e etage, omgeven door onze collectie. De nieuwste kranten en bladen liggen vlakbij voor het oprapen en bieden zo informatie en inspiratie in overvloed. Het is ook de plek die vanaf nu bestemd is voor Seats2Meet.

Er zijn allerlei scenario’s te bedenken waarom je voor onze business lounge kiest als werkplek. Stel je bent zzp’er met kantoor aan huis. Dan is het best fijn om eens buiten de deur te werken, zonder afleiding van huishoudelijke taken die wachten, en andere mensen te ontmoeten. Of stel dat je buiten de stad werkt en de ochtendspits ellendig lang is; waarom start je dan niet in de business lounge? Een afspraak met iemand? Kom samen naar de business lounge.

De nieuwe bibliotheek is centraal gelegen en heel goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

Je werkt in een inspirerende omgeving en zit midden tussen allerlei informatiebronnen waar je gebruik van kunt maken: onze collectie.

Koffie, thee, lunch … allemaal eenvoudig verkrijgbaar bij het nieuwscafé dat slechts een paar stappen verwijderd is van de business lounge.

Je kunt gebruikmaken van gratis (en snel) WiFi.

Ontmoet collega’s en andere gelijkgestemden op een laagdrempelige manier.

Professional abonnement en ZEPservice

We zeiden het al, ZEPservice maakt gratis onderdeel uit van het Professional abonnement. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe ‘release’ van ZEPservice, de online informatietool van de nieuwe bibliotheek. Een ZEPservice dat nog gebruiksvriendelijker is en een nieuwe look krijgt. Of het nu gaat om informatie die je nodig hebt om je vak goed te kunnen uitoefenen of om een studie die je volgt, bibliothecarissen van de nieuwe bibliotheek zorgen voor een hoge kwaliteit informatieve bronnen in ZEPservice. Wil je meer weten over ZEPservice? Kijk dan op www.ZEPservice.nl

Zoeken naar betrouwbare en relevante informatie kost tijd. Kies voor ZEPservice, met een omvangrijke bronnencollectie, en je bent snel up-to-date!

ZEPservice zorgt voor:
hoge kwaliteit, relevante bronnen
een gepersonaliseerd nieuws-dashboard
zoekresultaten zonder advertenties en gesponsorde links
flinke tijdwinst
alerts op momenten die je zelf kiest

Wil jij ook gebruikmaken van de voordelen van het professional abonnement? Schrijf je hier in >>

En kom jij onze nieuwe business lounge inwijden? We zien je graag verschijnen en horen net zo graag wat je ervan vindt!