Pokémon Go: drie tips om een Pokémonmeester te worden!

Pokémon Go is nu al bijna een week officieel uit. Dit spel is onderhand al meer dan gewoon een hype, het brengt de hele wereld in beweging, letterlijk zelfs! Wereldwijd is Pokémon Go al 30 miljoen keer gedownload. In Amerika is het op dit moment de meest gedownloade app ooit! Als je dit artikel leest, dan speel je zelf waarschijnlijk ook al. Zo niet, dan heb je er in ieder geval interesse in! In dit artikel geef ik drie tips om een Pokémonmeester te worden!

Tip 1: Gebruik Pokévision om zeldzame Pokémon te vangen

Pokévision is een website die gemaakt is om erachter te komen waar Pokémon zich bevinden in jouw omgeving. Geef een locatie aan en klik op de scanknop, de website zal laten zien welke Pokémon daar zijn én hoe lang ze daar nog zullen zijn. Op dit moment is deze service nog een beetje onstabiel en niet altijd accuraat, maar als je genoeg hebt van miljoenen Ratata’s en Pidgey’s, dan is deze website een uitkomst.

Tip 2: Evolueer veel Pokémon tijdens een lucky egg.

Een truc om veel experience points (xp) te verdienen is door evoluties te sparen. Pokémon die veel voorkomen (Rattata, Pidgey, Weedle en Zubat) kunnen evolueren in een sterkere Pokémon. Per evolutie krijg je 500xp! Je wilt je Pokémon pas evolueren zodra je een lucky egg hebt geactiveerd. Een lucky egg verdubbelt het aantal experience points (xp) dat je krijgt voor 30 minuten lang. Zo schiet je snel levels omhoog! Je krijgt een gratis lucky egg als je level 9 bereikt. Ook level 10, 15, 20, 25 en 30 geven lucky eggs als beloning.

Tip 3: Fietsen om eieren te uit broeden, maar wel veilig!

Eieren krijg je via Pokéstops. Deze eieren bevatten Pokémon en je kunt ze laten uitkomen. Hiervoor moet je echter wel kilometers maken! Je zou denken dat reizen met het openbaar vervoer of de auto ideaal is om je ei snel uit te laten komen… Niks is echter minder waar. Zodra de app registreert dat je sneller dan 15 km/u gaat, tellen de kilometers die je maakt niet meer mee. Plaats je mobiele telefoon in een mobielhouder voor op de fiets, zorg ervoor dat je mobiel niet zo snel in de slaapstand gaat en ga lekker rustig fietsen. Als je mobiel trilt of een geluidje maakt en je ziet dat er een Pokémon is die je wilt vangen, stap je even af op een veilige plek om de Pokémon te vangen. Zo vang je veel Pokémon en maak je veel kilometers!

Om de beste te zijn en ze allemaal te vangen, zou ik deze tips altijd blijven toepassen. Het maximum level is 40 en je hebt 151 verschillende Pokémon nodig om je hele Pokédex te vullen! Er is dus genoeg te doen.

Tot slot: deze tips werken alleen werken als je in team instinct zit …

  • Dvd, Film
  • Dvd, Film
  • Dvd, Film