Lancering boek YouTuber King Alert aka Paul Goudsmit


De Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, lanceert zijn boek King Alert – vader, leraar en YouTube-ster. Uiteraard gebeurt dit op spectaculaire wijze met een meet & greet, muziek, een signeersessie en natuurlijk met de verkoop van het boek. Hoe populair YouTubers deze dagen zijn, zullen we mee gaan maken op zaterdag 16 december!

Het boek

King Alert – vader, leraar en YouTube-ster is geschreven door auteur Suzanne Peters (1985, Zutphen) en gaat over het leven van Paul Goudsmit. Hij is vader van twee kinderen, leraar op het Echnaton in Almere en daarnaast dus ook zeer actief als YouTuber. In het boek vertelt hij hoe hij zijn succes bereikte en welke tips hij heeft voor beginnende YouTubers. Het is een informatief boek, dat zowel jeugd als volwassenen zal aanspreken. Geschikt voor fans, maar ook voor mensen die geen idee hebben hoe de YouTube-wereld in elkaar steekt.

Paul Goudsmit :”Het leuke van het boek is dat het voor jonge kids leuk is die me volgen. En ook leuk voor ouders die King Alert kijken of willen weten wat hun kinderen volgen. Maar het kan ook interessant zijn voor mensen van mijn leeftijd, die in een soort midlifecrisis zitten en die met dit boek kunnen inzien dat je op een andere manier iets van je leven kunt maken.”

King Alert

Voor diegenen die Paul Goudsmit, King Alert, niet kennen: #KingAlert is een nieuwsshow met feiten, roddels en meningen. Twee of drie keer per week komt er een aflevering met alle drama, leuke dingen, minder leuke dingen en mijlpalen binnen de YouTube scene online! – bron: YouTube, HOST: Paul Goudsmit aka KingAlert aka TheKing77nl

Wanneer: zaterdag 16 december 2017
Tijd: 13.00 – 16.00
Waar: de nieuwe bibliotheek Stad
Kosten: GRATIS toegankelijk!