Nog één keer genieten van president Obama

Het presidentschap van Obama brengt veel met zich mee. Zo woon je in het Witte Huis en heb je enorm veel verplichtingen en presentaties. De leukste momenten zijn toch ‘unscripted’. Dit artikel gaat over de leukste Obama momenten. Gewoon om nog één keer te genieten van de sympathieke man.

De verschillen tussen een blanke en gekleurde begroeting

Iedereen heeft vast een keer de begroeting gezien in de kleedkamer van het basketbalteam van Noord-Amerika. Het gifje hieronder laat zien op welke manieren de president groet. Bij de blanke man is het een overduidelijk professionele handdruk, waar het bij Kevin Durant een amicale begroeting is.

 

De Obama Kiss-cam

De familie was aanwezig tijdens een basketbalwedstrijd tussen USA en Brazil. Tijdens deze wedstrijd spotte de cameraman het presidentskoppel. Dochterlief Malia attendeerde vader erop dat hij wel mee moest doen!

 

Spiderweb!

Niemand ontkomt aan het spiderweb. Ook de president niet. Deze foto is genomen tijdens de trick or treat ronde van de zoon van een van zijn assistenten tijdens Halloween.
obama

Jimmy Kimmel, Mean tweets

Jimmy Kimmel Live heeft een rubriek waarbij bekende mensen gemene tweets voorlezen over zichzelf. Jimmy Kimmel vroeg de president en hij accepteerde maar al te graag. Bekijk de video hieronder.

Familieman

Naast grappige momenten zijn er een mooie momenten. Onderstaande foto is genomen tijdens het 50-jarig jubileum van de Bloody Sunday march. Obama zit naast zijn vrouw, hand in hand. Een romantische scène.obama

Obama, je zal gemist worden!