Moederdag 2017: hoe ga jij je moeder verrassen?

Als kind was het niet zo moeilijk om aan de Moederdag-verwachting te voldoen. Juf (of meester) bedacht meestal dat je een werkje moest maken voor je moeder. Dat deed je dan braaf, nam je mee naar huis, verstopte je onder je bed om op Moederdag vol verwachting aan je moeder te geven. Je moeder deed dan op haar beurt heel verrast en was altijd boven verwachting blij met jouw zelf gekleide presse papier of andersoortig cadeau. Maar hoe verras je je moeder tegenwoordig? 

Laat je een grote bos bloemen bezorgen, overlaad je haar met cadeautjes of neem je haar mee uit eten? Zoveel moeders, zoveel keuzes om haar te verrassen. Natuurlijk kun je ook bij de nieuwe bibliotheek terecht om je moeder te verrassen op moederdag. Neem je moeder zondag 14 mei aanstaande mee en begin met een kop koffie (en wat lekkers) in ons nieuwscafé bijvoorbeeld. Daarna samen een paar nieuwe boeken uitzoeken om mee naar huis te nemen. En als je dan toch in de stad bent kun je best nog een rondje shoppen met moeders. Gezellig!

Is je moeder nog geen lid van de bibliotheek? Geef haar dan de bieb cadeau! Met een lidmaatschap van de nieuwe bibliotheek geef je haar een heel jaar ontspanning, inspiratie en verrassing cadeau! Er gaat een wereld open aan boeken, e-books, dvd’s, luisterboeken, cd’s en tijdschriften. En dat niet alleen, met een lidmaatschap krijgt je moeder korting op veel culturele activiteiten. Zoals op filmbezoeken, lezingen en voorstellingen, binnen en buiten de bibliotheek. Het abonnement, in de vorm van een bon, zit al in een feestelijke verpakking. Inpakken hoeft dus niet meer!

Gaat je moeder graag naar de bioscoop? Kom dan een leuke verpakte cadeaubon halen bij onze informatiebalie voor een avondje naar de film. Op onze website kun je precies zien welke films er draaien zodat je gelijk een datum kunt prikken om samen met je moeder op pad te gaan. Na afloop kun je samen nog gezellig iets drinken in het nieuwscafé. Perfect moederdagcadeau toch?

Moederdag winactie!

Samen met je moeder op moederdag, zondag 14 mei om 14.00 uur, genieten van een high tea? Via onze Facebook-pagina maak je kans op een high tea voor twee personen in het nieuwscafé. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je moeder te taggen in een reactie op het bericht en ons te laten weten waarom jouw moeder die high tea verdient. Vrijdag 12 mei maken we bekend wie de gelukkige is! Doe je mee?