Kinderfeestje in de bibliotheek? Dat kan!

Ouders van jonge kinderen kennen het maar wat goed: het leed dat kinderfeestjes heet. Als je genoeg hebt van de talloze speelparadijzen en bowlingbanen, wat doe je dan met het jonge feestgezelschap? Wat dacht je van een kinderfeestje in de bibliotheek?

Zeker als je kind graag in de bibliotheek komt, is het een gegarandeerd succes om dit jaar voor de nieuwe bibliotheek te kiezen. Met Theater & Taart, zo hebben we het kinderfeestje genoemd, kun je op zondagmiddag een kinderfeestje vieren in de nieuwe bibliotheek in Stad.

Wat je kunt verwachten van een kinderfeestje in de bibliotheek

Het feestje begint met een leuke kindertheatervoorstelling in de nieuwe zaal. Dat is onze zaal, vlakbij het nieuwscafé, met echte theaterstoelen. De feestvierders hebben in de zaal uiteraard een streepje voor. Zo mogen ze als eerste, voordat de andere bezoekers plaatsnemen, een plekje zoeken. Ook krijgen ze (indien mogelijk) na afloop van de voorstelling een kijkje achter de schermen. Het feest wordt vervolgens voortgezet in het nieuwscafé, waar het gezelschap iets lekkers te eten en drinken krijgt. Theater & Taart kan op iedere zondag dat er een kindervoorstelling is, geboekt worden. Met uitzondering van juni, juli en augustus. Weten welke voorstellingen je kunt bezoeken? Neem hier dan gauw een kijkje!

Leuk toch? Theater & Taart kun je reserveren via reserveringen@denieuwebibliotheek.nl. En laat de kleine gasten vooral hun bibliotheekpas meenemen, zodat je voor of na het feestje nog wat leuke boeken kunt meenemen voor thuis!