Kinderboekenweek in de nieuwe bibliotheek!


Voor altijd jong: kom naar de Kinderboekenweek in de nieuwe bibliotheek!
De Kinderboekenweek komt er weer aan! Nog maar een paar dagen en dan staan al die prachtige kinderboeken een week lang  in de spotlights in bibliotheken en boekhandels. En dat al ruim 60 jaar! Toen jouw opa en oma klein waren, was er toen al een Kinderboekenweek?  Was dat ook zo’n feest toen? En welke boeken lazen zij? Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar zij waren ooit net zo jong als jij nu. Of net zo oud, het is maar hoe je het bekijkt.

Kinderboekenweek

Hoepelen?

En ergens diep van binnen zit dat jonge er nog steeds in. Voor altijd jong, al was het maar in gedachten en herinneringen. Maar misschien is jouw opa wel zo jong dat hij je er uit hoepelt en je oma nog zo hip dat ze die nieuwe Kinderboekenweek-hit mee danst. En als jij ook zo jong wilt blijven, moet je wellicht met toverdrankjes aan de slag. Kom erachter in de bibliotheek!

Vanaf woensdag 5 oktober is er in de nieuwe bibliotheek van alles te doen voor jong en oud. Dus neem je opa, oma of kleinkind mee, en iedereen daar tussenin. Kom kijken naar de voorstellingen, doe mee met de workshops, ga stralend jong op de foto in het Kiekjeskabinet. Je kunt haken, dansen, spelen en brouwen, je kunt komen luisteren en kijken, er is voor iedereen iets leuks te beleven.

Vragen!

En vooral: vraag het maar eens. Over die Boekenweek toen oma nog klein was, wat opa las toen hij jouw leeftijd had. En als de verhalen die zij vertellen nou heel mooi zijn, kom je ze dan met ons delen? We zijn nu al heel erg benieuwd!

  • Boek
  • Boek
  • Boek