Vijf keer de leukste kerstcadeaus voor boekenliefhebbers

Ben jij een echte boekenliefhebber? Of wil je graag een geschikt kerstcadeau kopen voor iemand die graag leest? Een boek is dan uiteraard altijd goed. Maar wij zochten vijf kerstcadeaus voor boekenliefhebbers bij elkaar waarvan een boekenliefhebber zeker weten blij wordt. Kijk je mee? 

Altijd lastig, hét perfecte cadeautje vinden. Het is iets eenvoudiger als er lootjes getrokken zijn, maar dan is het vaak de vraag: wat zet ik als wensen op mijn lootje? Speciaal voor de boekenliefhebbers gingen wij op zoek naar cadeautjes in verschillende prijsklassen zodat er voor ieder wat wils tussen zit.

De leukste kerstcadeaus voor boekenliefhebbers

Kerstcadeaus voor boekenliefhebbers1. Het boekendagboek is hét kerstcadeautje voor boekenliefhebbers. Er is ruimte om zo’n 70 boeken te beschrijven, beoordelen en herinneren. De leukste personages, meest briljante quotes of tranentrekkende scenes kun je hier allemaal kwijt. En je vindt er talloze lijstjes zoals ‘Deze boeken zou ik redden uit een brandend huis’.

 

Kerstcadeaus voor boekenliefhebbers2. Boekenleggers kun je nooit genoeg hebben. Zeker niet als je in meerdere boeken tegelijk leest. Dit exemplaar is toch een super leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Eat, sleep, read….

 

 

Kerstcadeaus voor boekenliefhebbers3. Staat een e-reader al tijden op je verlanglijstje? Vraag er een voor kerst! Wie weet is er een vrijgevige oom, oma of broer die je deze Kobo e-reader cadeau geeft. Deze uitvoering was volgens de Consumentenbond in oktober de beste koop. Leuke tip: doe een abonnement van de bibliotheek cadeau! Dat kan in het nieuwe jaar ook in combinatie met een e-reader.

 

Kerstcadeaus voor boekenliefhebbers

4. Een fijn boek op schoot en een grote beker thee bij de hand zijn een perfecte combinatie. Met deze beker maak je gelijk ‘subtiel’ duidelijk dat je niet gestoord wilt worden.

 

Kerstcadeaus voor boekenliefhebbers5. Wil jouw partner graag nog wat lezen in bed, terwijl jij toch echt wilt slapen? Dan is de Bookman Light je nieuwe beste vriend. De Bookman is buigbaar zodat hij rond de boekomslag kan worden geplaatst en hij kan zelfs helpen om het boek overeind te houden.

 

Persoonlijk zou ik heel blij worden van nummer 1 en nummer 4. En jij? Kun je kiezen uit deze leuke kerstcadeaus voor boekenliefhebbers?