Almere hotspots in de lente

Het is bijna lente en dat betekent dat het mooier en warmer weer wordt. Ik ben he-le-maal klaar met de winter, dus kom maar op met die lente! Almere staat nog niet in bloei, maar het eerste lentjezonnetje heb ik wel al gezien! Waar zijn dé hotspots in Almere? Hieronder een opsomming van plekjes in Almere waar jij in de lente kan genieten.

IJssalon Mariola

Mariola in Almere Haven is al generaties lang een begrip! Iedere zomer is het er elke avond druk. En het is de moeite waard! Het is een familiebedrijf dat de oude ambachtelijke tradities in stand heeft gehouden, en dat proef je. Zo vind je er in de zomer dagelijks nieuwe smaken. Kom op warme dagen op tijd, want er staat altijd een lange rij!


ijssalonmariola.nl

Brasserie Bakboord

Bij Brasserie Bakboord kijk je uit over het Gooimeer en kun je een eigen menu samenstellen met allemaal fijne hapjes. De prijs ligt iets hoger dan in een normale brasserie, maar dat merk je aan de kwaliteit en smaak van het eten. Probeer eens de heerlijke wrap van Zweeds tunnbröd met gerookte kip!


brasseriebakboord.nl

Restaurant Boathouse

Aan en in de Noorderplassen vind je restaurant Boathouse. Een gezellig restaurant waar je zowel heerlijk kunt lunchen als dineren. Je kunt lekker buiten op het terras aan het water zitten. Mijn favoriete gerecht is de Big BoatHouse Burger :). Ook kun je er een BBQ-donut huren om op de Noorderplassen te BBQ’n, superleuk!


boathouse.nl

Grote Markt

De Grote Markt in Almere-Stad is al jaren een plek waar je een leuk feestje kunt bezoeken, los kunt gaan met Koningsdag en altijd op zoek bent naar een plekje op terras als de zon schijnt. Met restaurant/bars zoals Le baron, Anno, Eerste Rang en Lou Streetfood heb je alle ingredienten die je nodig hebt voor een heerlijk middag in het lentezonnetje.

Wat zijn jouw favoriete hotspots in Almere?

Laat weten in de reacties wat jouw favoriete hotspot in Almere is!