HISWA 2017: 8 tot en met 12 maart in RAI Amsterdam

Ben je een botenliefhebber? Vandaag, woensdag 8 maart, start de HISWA Amsterdam Boat Show in RAI Amsterdam. De HISWA is met meer dan 40.000 bezoekers het grootste watersportevenement van Nederland en duurt tot met 12 maart. Wat kun je nu eigenlijk verwachten van de HISWA behalve heel veel boten?

Of je nu een kajuitzeiljacht of motorboot bezit, of eigenaar bent van een sloep, open zeilboot of sportboot. Of dat je zo nu en dan een boot huurt of liever op een surfplank staat. Op de HISWA Amsterdam Boat Show in RAI Amsterdam is voor ieder wat wils. Om je bezoek overzichtelijker te maken, is de beurs dit jaar verdeeld in zeven werelden: Zeilen, Speed, Sloep,  Funsports, Onderdelen & Accessoires, Shop en Klassiek. (Bron: www.hiswarai.nl)

Wat je kunt verwachten van de HISWA

1. In de voorverkoop kost een toegangskaartje € 12,50, de reguliere prijs is € 15,-. Ga je liever in de avond, dan kun je voor € 8,50 naar binnen.

2. De HISWA is met een ruim botenaanbod tot ongeveer 10 meter en een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot en watersporter de ideale start van het watersportseizoen.

3. De vele exposanten informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en tonen bijzondere primeurs.

4. Ook vind je er alles over funsports, zoals wind- en kitesurfen, wakeboarden en stand-up paddling.

5. Er is een boordevol programma met interactieve workshops, inspirerende lezingen, demonstraties en funsport activiteiten.

6. De HISWA heeft een InnovationLAB waar innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen bij elkaar komen en diverse innovatieve projecten gepresenteerd worden. Interactie en beleving staan hierbij centraal .

7. Niet alleen bij de nieuwe bibliotheek kennen we de Pubquiz, ook tijdens de beurs kun je deelnemen aan de Watersport Pubquiz.

6. Tip! Zoals gezegd komen er meer dan 40.000 bezoekers naar de HISWA en daarmee is het dus een prima plek om te netwerken.

Als je naar dé botenbeurs van Nederland gaat wensen wij je veel inspiratie en plezier!