Help! Ik moet een werkstuk schrijven!

Help! Ik moet een werkstuk schrijven! Geen paniek, hieronder lees je hoe je dat het beste kan doen, zelfs op een tablet kan het! Je kunt trouwens bij de nieuwe bibliotheek van Almere E-books lenen. Onderaan dit artikel lees je hoe dat gaat.

Geen paniek!
Je weet al weken dat je een werkstuk moet maken. Het kiezen van een onderwerp is heel erg lastig. En soms wacht je te lang. Ineens heb je nog maar een paar dagen totdat je het werkstuk moet inleveren. Geen paniek! De nieuwe bibliotheek heeft een paar heel handige en snelle oplossingen: leen leuke informatieve boeken direct online, of leen De Schooltas!

Direct uitzoeken en lenen
Kijk eens op deze website voor een interessant boek. Je vindt daar boeken over vliegtuigen, leeuwen, brandweermannen of het oude Egypte. Hieronder doen we al een paar leuke suggesties. Klik op het plaatje voor meer informatie over het boek.

De Schooltas
Een ander handigheidje om je werkstuk te schrijven: De Schooltas! Een handige tas waar verschillende boeken over een speciaal thema al in zitten. De tassen zijn gevuld met drie of vier boeken. Je kunt uit verschillende thema’s kiezen, die hier te vinden zijn of je geeft zelf aan over welk onderwerp je meer te weten wilt komen.
Je vindt de thema’s van de schooltassen in de catalogus onder de titel ‘schooltas’. Je mag de schooltassen vier weken lenen en het kost niets. De tassen liggen in bibliotheek Stad op de afdeling jeugd van tegenwoordig op de tweede verdieping. Lenen doe je via de klantenservice.

Wil je meer weten?
Voor het lenen van een E-book heb je, je bibliotheekpas en een webaccount nodig. Klik hier voor meer uitleg over het lenen van E-books. Wil je meer weten over De Schooltas, stuur dan een e-mail naar inlichtingenjeugdvantegenwoordig@denieuwebibliotheek.nl.

 

Succes met je werkstuk!

  • Boek
  • Boek
  • Boek