Wie wordt de Flevolandse Zakenvrouw van het jaar?

Op 15 juni aanstaande wordt de Flevolandse Zakenvrouw van 2017 gekozen in The Lux in Zeewolde. Vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren kunnen zich hiervoor aanmelden of voorgedragen worden. Er zijn drie categorieën: zelfstandig professional, directeur van MKB en manager. Ben jij of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt?

Op 24 januari is officieel het startsein gegeven voor de jaarlijkse verkiezingen. “Elk jaar geven wij vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren letterlijk een podium. Vrouwelijk ondernemerschap wordt nog altijd te veel onderbelicht. Met onze verkiezingen willen we ondernemende vrouwen in Flevoland een boost geven. We roepen daarom op om vrouwelijke kandidaten voor te dragen via onze website”, aldus Marga Janse, voorzitter van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen én ambassadeur voor ZEPservice.

Sinds 2012 organiseert het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de jaarlijkse Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw. Uit de voordrachten selecteert de jury de genomineerden. De bedrijven van de genomineerden worden beoordeeld op hun financiële positie, bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid, het marketing- en communicatiebeleid en het toekomstperspectief.

Aanmelden voor Flevolandse Zakenvrouw van het jaar?

Afgelopen jaar waren Aurelia Ebbe, Pascale Jongejans, Karen Griep en Anne-Mieke Omtzigt de Flevolandse Zakenvrouwen van het jaar. Wil jij dit jaar kans maken of wil je iemand voordragen die de titel zonder meer verdient? Aanmelden of voordragen voor de verkiezing kan via de website www.flevolandsezakenvrouwen.nl. De sluitingsdatum is 24 maart, dus je hebt nog maar een paar dagen de tijd!

 

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op vrouwelijke ondernemers die in Flevoland wonen en/of werken en vrouwelijke ondernemende managers bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn.

Na de sluitingsdatum, 24 maart aanstaande, neemt de spanning iedere dag toe en is het wachten tot 15 juni. Wij wensen alle kandidaten veel succes!