December-verlanglijstje van Chantal

Kerst is zonder twijfel echt mijn favoriete tijd van het jaar. De kerstboom vol met lichtjes, overal glitters, kaarsjes en… cadeautjes. Ik mag dan mijn kindertijd alweer een tijdje achter me gelaten hebben, van cadeautjes word ik nog altijd blij. Wat er dit jaar allemaal op mijn verlanglijstje staat? Nou, vooruit, een tipje van de sluier dan.

Muziek

Ik ben gek op muziek. Ik luister als ik wakker ben eigenlijk constant naar muziek. In de auto, trein, op werk, op de bank, overal en altijd. Toch heb ik niks met Spotify. Ik ben van de semi-oude stempel: ik ben gek op cd’s! Ik heb ze laatst geteld, momenteel staan er een stuk of 650 van die mooie schijfjes in mijn kast (hmm, een nieuwe cd-kast… ook nog eentje voor op mijn lijstje). Het gaat alle kanten op, van mooie akoestische popmuziek tot scheurende gitaren uit de jaren ’80. Niet zo gek dat er dus muziek op mijn verlanglijstje staat. Dit jaar met stip bovenaan, een guilty pleasure: het album van Niall Horan. Als ik volgend jaar naar zijn concert in Amsterdam ga, moet ik natuurlijk wel een beetje mee kunnen zingen!

Marvel

Mocht je me eens aantreffen op een zeldzaam moment dat ik niét naar muziek luister, is de kans heel erg groot dat ik een film zit te kijken. Een Marvel-film om precies te zijn.  Ik heb al het nodige in mijn dvd-kast staan, maar er ontbreken er nog een paar. Dit jaar op mijn lijstje voor de Kerstman dus Ant-Man, Deadpool en Avengers: Age of Ultron!

Leesvoer

Wat een verrassing: iemand van de bibliotheek die een boek op haar verlanglijstje heeft staan! Er is veel moois uitgekomen dit jaar, maar het mooiste boek dat ik dit jaar las, komt eigenlijk uit 2016. ‘Kids of Appetite‘ is hartverwarmend en verscheurend tegelijkertijd, en ontbreekt echt nog in mijn kast.

Verder is alles met glitters altijd goed. Heb jij een specifiek lijstje? Of ben je een van die mensen die nooit weet wat ze moeten vragen?