De virals van 2017

Wat zijn nou dé virals van 2017? Iedereen heeft ze vast al gezien of erover gehoord. Ze werden massaal gedeeld op social media en hebben nu al een onuitwisbare indruk achtergelaten in Nederland,de buurlanden en zelfs ver daarbuiten. Welke virals dat zijn geweest? Je leest het hieronder!

America first, The Netherlands seconds

Zondag met Lubach maakte een filmpje over ‘America First, The Netherlands second’. Het filmpje ging viral en is al meer dan 22.000.000 keer bekeken. Inmiddels zijn er meerdere landen geweest die een soortgelijke clip hebben gemaakt. Bekijk het filmpje hieronder.

Catch me outside, how about that

De 13-jarige Danielle is viral gegaan nadat zij de zin ‘Catch me outside, how about that’ zei tijdens een Dr. Phil show. Het zinnetje is zo populair geworden dat er heuse remixen en dansjes op gemaakt worden!


#Saltbae

Deze viral moet je gezien hebben! Saltbae, oftewel nusr_et ging viral op Instagram nadat hij bekend werd met een manier waarop hij vlees snijdt en bestrooit met zout! Hij ging zelfs zó viral dat Leonardo di Caprio hem kwam bezoeken!

2017 Oscar adayi sensin dedi#saltbae #saltlife #salt @leonardodicaprio

Een foto die is geplaatst door nusr_et (@nusr_et) op

Benieuwd naar dé zoutmove in actie?

Ottoman steak ?

Een video die is geplaatst door nusr_et (@nusr_et) op

Wat vond jij van deze virals van 2017? Laat het weten in de comments! En wil jij de kracht van social media testen en samen met ons proberen een viral te creëren? Op woensdag 15 februari organiseren wij voor kinderen van 11 tot en met 16 jaar een social media dag!!! Meer informatie over deze dag vind je hier: SOCIAL MEDIA RECORDS