Nieuw: Co-Work Day bij de nieuwe bibliotheek!


Co-Work Day #1 bij de nieuwe bibliotheek

De nieuwe bibliotheek nodigt je uit voor een Co-Work Day! Op donderdag 13 september aanstaande krijgen zes freelancers, zzp’ers en part-time ondernemers de kans om het maximale uit de werkdag te halen. Je gaat gefocust voor jezelf aan het werk. Maar wel met het voordeel van kennis delen, input en feedback geven en krijgen én, ook niet onbelangrijk, het gezelschap van de andere co-workers.

Jullie hebben de nieuwe kamer de hele dag tot je beschikking. Deze beschikt over een beamer, een scherm en een flipover. Dus als je elkaar nog iets wilt presenteren of foto’s/video op groot scherm wilt delen; kan allemaal! Om de hoek van de nieuwe kamer vind je toiletten en het nieuwscafé. In het nieuwscafé kun je met je strippenkaart (deze ligt voor je klaar bij aankomst) terecht voor koffie/thee, de lunch en wat lekkers.

Co-Work Day: wie is jouw ideale klant?

Na de lunch is het tijd voor een presentatie door Heleen Aalpol-Klaver: wie is jouw ideale klant? Welke doelgroep is interessant voor jouw onderneming? Durf te kiezen! Door jouw ideale doelgroep te bepalen, kun je je focussen op manieren om deze klant binnen te halen. Maar hoe bepaal je jouw doelgroep? Heleen legt het uit en helpt je bij het maken van een persona van deze doelgroep. Hiermee geef je je klant een gezicht, kun je je beter inleven en jouw ideale klant nog beter helpen.

Co-Work Day: het programma voor de dag

09.00 uur – Ontvangst in de nieuwe kamer
09.30 uur – Start Co-Working
12.30 uur – Lunchtijd: let’s eat!
13.30 uur – Presentatie door Heleen Aalpol-Klaver: wie is jouw ideale klant?
14.00 uur – Co-Working
17.00 uur – Tijd om af te ronden: let’s call it a Co-Work Day

Ticket: € 29,95 
Inclusief: 2 koffie, cappuccino of (munt)thee – 1 muffin (keuze uit verschillende smaken) – 1 verse panini (keuze uit verschillende smaken) en onbeperkt water.
Max: 6 personen

Kom naar de Co-Work Day om gefocust te werken, te leren, te kletsen en je netwerk uit te breiden! Reserveer nu je plek voor 13 september aanstaande >>